• Новинка
Въздушни пържени тигана удобна добра здравина за многократна употреба въздух за пържене на саксия за силиконов табла за домакинство

Въздушни пържени тигана удобна добра здравина за многократна употреба въздух за пържене на саксия за силиконов табла за домакинство

Rating 
BGN 2.33

Сума
На склад


Той е конструиран от силиконов материал. Той е гъвкав, не е лесен за деформация, лесен за почистване и многократна употреба. Той има дизайн на текстура и не се придържа към храна. Този продукт се предлага в размери S, L .Описание :
В тази тава за печене има двойни дръжки, която е удобна за задържане и поставяне, а също така може да предотврати разпадането на ръцете.)
l, l : 21.76 "(приблизително. подходящ е за кухни, пекарни, магазини за торти, печене и т. Той е гъвкав, не е лесен за деформация, лесен за почистване и многократна употреба.)
Забележки :
Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да е малко по -различен от снимките.
Такава тава за печене може да се използва за печене на месо, зеленчуци, торти и закуски, а също така може да се използва като чиния за загряване на храна. Такава тава за печене може да се използва за печене на месо, зеленчуци, торти и закуски, а също така може да се използва като чиния за загряване на храна.
Подходящ е за кухни, пекарни, магазини за торти, печене И така нататък.
Пакетът включва :
1 x тавичка за въздух-фрийър В тази тава за печене има двойни дръжки, която е удобна за задържане и място, а също така може да предотврати разпадането на ръцете.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват