• Новинка
Месен чук Домакински инструменти Домакински джаджи Mincer Tool Metal Meat Tenderizer Steak удряща кухня кухня паунд чук за месо Сребърно свободно месо от неръждаема стомана омекот?

Месен чук Домакински инструменти Домакински джаджи Mincer Tool Metal Meat Tenderizer Steak удряща кухня кухня паунд чук за месо Сребърно свободно месо от неръждаема стомана омекотител

Rating 
BGN 2.00

Сума
На склад

Двойна цел на месния чук, с повърхността на ноктите на чука, с тъпа повърхност на ноктите за рязане на месото, по -лесно е да се реже месо Или използвани за счупване на месото, правете месо от пяна Стил : Модерен и прост. Изработена от висококачествена алуминиева сплав, изработена от плътна алуминиева сплав, дългосрочна употреба, без ръжда, антикорозия, силна текстура, основни инструменти за кухненски отпуснато и кайма. Моля, разрешете 0. Характеристика : . Дизайн на куката, удобно съхранение, пестене на пространство и чисто и санитарно. Поради разликата между различните дисплеи, картината може да не отразява действителния цвят на елемента. Еднократно леене и формоване на компресия, повърхността на продукта не е лесна за скриване на мръсотия и мръсотия, така че може да се почисти.2in грешка поради ръчно измерване. Двойна цел на месния чук, с повърхност на ноктите на чук, с тъпа повърхност на ноктите за рязане на месните фибри, по -лесно е да се реже месо За да счупите месните фибри, направете месо пяна. Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да наддавате . Гладката повърхност на месния чук Двустранна повърхност, гладката повърхност се използва за разширяване на месото, така че вашата пържола никога няма да бъде по-вкусна. Изработена от висококачествена алуминиева сплав, изработена от плътна алуминиева сплав, дългосрочна употреба, без ръжда, антикорозия, силна текстура, основни инструменти за кухненски отпуснато и мляно месо.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват