• Новинка
Френски завеси за затъмнение на вратите за прозорец на вратата, френски щори за врата за стъклена врата, термично изолирана вратовръзка на вратата на вратата на вр?

Френски завеси за затъмнение на вратите за прозорец на вратата, френски щори за врата за стъклена врата, термично изолирана вратовръзка на вратата на вратата на вратата за спалня, w l, панел

Rating 
BGN 10.13

Сума
На склад

Добре е да отидете - нишка, подрязана и без бръчки, всички панели са били гладени преди опаковане Име на продукта : Домашна завеса. Инструкции за измиване - машинно миещи се, нежен цикъл, способност за желязо и сух, не избелвайте.【Водоустойчив дизайн】- завесата е изработена от полиестерна тъкан, която е водоустойчива, бързо изсушаване, издръжлива и лека, а гладкият специален материал има водоустойчива функция. Спецификация : . Поддържа се и машинно измиване. Можете да завържете завесата с каишки, прикрепени за разглеждане на забележителности или връзване за пълна поверителност. Лекият блок - завесите могат да блокират 85-95% слънчеви светлини и UV лъчи (тъмен цвят работи по -добре). Избледняващите - панелите на вратите защитават мебелите и килимите от избледняване, като блокират UV лъчите през вашата южна врата . 【Прост дизайн】 : Стилът на завесата на вратата е прост, който може не само да играе добър блокиращ ефект, но и да има силен декоративен ефект. 【Лесен за инсталиране】-завесата на вратата е подходяща за врати и прозорци с многоразмер, можете директно да използвате аксесоарите, които даваме, за да инсталираме.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват