• Новинка
Армията Черно богато украсено дърво, рамкирано с двойно матинг музей печат, озаглавен - Югоизточен Айдахо - Американска армия 1877 г.

Армията Черно богато украсено дърво, рамкирано с двойно матинг музей печат, озаглавен - Югоизточен Айдахо - Американска армия 1877 г.

Rating 
BGN 36.09

Сума
На склад

Висококачествен арт печат в рамка в черна богато украсена дървена рамка с двойно матиране Произведено в САЩ и удовлетворението е гарантирано. Екипът ни от опитни професионалисти веднага ще започне да работи по вашата поръчка, след като бъде поставен да гарантира, че вашите произведения на изкуството са незабавно рамкирани и изпратени до вас. Това произведение на изкуството е печат с отворено издание, изработен от Frame to Wall, използвайки метода Giclee, който гарантира най -доброто качество на печат. Frame to Wall внимателно е получил висококачествено изображение от издателя, за да създаде изключителен краен продукт. Рамката е поразителна дву-инчова черна богато украсена дървена рамка с двойно матиране, което перфектно допълва произведението на изкуството. Ние се гордеем с това, че предлагаме произведения на изкуството, които са изцяло направени в САЩ, и сме сигурни, че покупката ви ще отговаря на вашите очаквания. Заглавие : Югоизточен Айдахо - армия на САЩ 1877. Размер на рамката : 16x15 инча.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват