• Новинка
Кейт и Лоръл Йохан Традиционно огледало за стена на правоъгълника, 30, меко бяло, реколта богато огледало за суета в банята с релефна рамка и леко текстурирано покри?

Кейт и Лоръл Йохан Традиционно огледало за стена на правоъгълника, 30, меко бяло, реколта богато огледало за суета в банята с релефна рамка и леко текстурирано покритие

Rating 
BGN 19.60

Сума
На склад

Класически завършек на рамката Това огледало за стена е нещо повече от огледало; Това е изявление, което добавя нотка на лукс и изтънченост на вашия домашен декор. Правоъгълната форма на огледалото позволява универсални опции за окачване, което го прави идеалното допълнение към всяка стая в дома ви. Сложният детайл и уникалният дизайн на рамката са изработени, за да впечатлят, добавяйки нотка на изтънченост към всяка стая в дома ви. Това традиционно огледало за стена на правоъгълника е идеално за добавяне на дълбочина, яркост и характер към вашето пространство. Лесен за окачване. Измервайки 20 инча ширина с височина 30 инча, това огледало може да се похвали с реколта богато украсен дизайн с релефна рамка и текстурирано покритие в мек бял оттенък, предлагайки нотка на елегантност на всяко пространство. Закачете го вертикално в банята си или хоризонтално във входа си, за да създадете парче акцент, което е функционално и красиво.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват