• Новинка
Жени Възрастни мрежести маратонки, дишащи маратонки, ежедневни апартаменти Леки обувки за пешеходство за пътуване за пътуване, на закрито, шофиране, кратки пътува?

Жени Възрастни мрежести маратонки, дишащи маратонки, ежедневни апартаменти Леки обувки за пешеходство за пътуване за пътуване, на закрито, шофиране, кратки пътувания в черно

Rating 
BGN 13.19

Сума
На склад

, комбиниран с дизайна на долната текстура, осигурявайки надеждна стабилност, като ви прави по -леки при ходене Перфектен за ежедневни дейности и ежедневие. [Приложимо OCCASIONS] : Тези обувки за ходене са предназначени за улично ходене, работа, пазаруване, на закрито, на открито, офис, стоящ и повечето дейности на закрито и на открито.65inch40 : 250mm/9. Възрастни ежедневни комфортни пешеходни обувки за закрит ловер.45inch39 : 245mm/9. Спецификация : Материал : График на мрежата : 36 : 230 мм/9.Описание : [Жените ежедневни обувки] : Обувките на нашите жени са проектирани с трайна плетена мрежа, за да помогнат на краката ви да се разтягат и да дишате свободно. [Универсално съвпадение] : Жените ежедневни обувки са удобни за носене, можете лесно да облечете, универсални за много начини за обличане и лесни за съпоставяне.04inchpackage Включва : 1 чифт жени маратонки.25inch38 : 240mm/9.84inch41 : 255mm/10. [Дизайн на функции] : Жените ежедневни обувки използват меки стелки и трайна подметка, двойната мекота на подметката носи комфорт и меко носене.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват