• Новинка
George горещ пълен автоматичен безжичен преносим тъкан самобръсначка Електрически акумулаторни средства за отстраняване на суха батерия Домакин пуловер за подрязв?

George горещ пълен автоматичен безжичен преносим тъкан самобръсначка Електрически акумулаторни средства за отстраняване на суха батерия Домакин пуловер за подрязване на пилинг Артефакт

Rating 
BGN 13.33

Сума
На склад

Както показва картината, (поради разликата между различни монитори, картината може да има лека разлика в цвета Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на пакета : 220gpackage : 16x8x6. Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате. Ако искате повече подробности за този продукт, можете да се свържете с нашето обслужване на клиенти, ние търпеливо ще отговорим за вас. Голяма работна повърхност гарантира, че по -голяма площ от дрехата е покрита едновременно. Можете да го използвате по -дълга, висока ефективност. Професионален дизайн, удобен, траен.) Той е направен от висококачествен материал, 100% чисто нов.5cm, (моля, разрешете 1 -3 мм грешка поради ръчно измерване. Това е добър подарък за вашите приятели, семейство и съученици. Това е добър избор. Това е идеалният инструмент за грижа за дрехата, който трябва да поддържате на ръка.Гореща пълна автоматична безжична преносима тъкан самобръсначка електрическа акумулаторна акумулаторна повреда с суха батерия Домакин пуловер за подрязване на подрязване Артефакти.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват