• Новинка
Rosarivae Малка дървесина чай за чай за чай церемония аксесоари дървен чай комплект аксесоари ретро чай аксесоари с многоцелеви чаени щипки за чай за чай за чай за абан?

Rosarivae Малка дървесина чай за чай за чай церемония аксесоари дървен чай комплект аксесоари ретро чай аксесоари с многоцелеви чаени щипки за чай за чай за чай за абанос анато стил annatto annatto

Rating 
BGN 4.76

Сума
На склад

- Леки, силни, няма да надраскат деликатни повърхности - Убеден за приемане, измийте чашата с него. Леки, силни, няма да надраскат деликатни повърхности . Увеличаване на приемането, измиване на чаените с него .Описание Това е набор от 3 PCS Premium Wood Teacup Clip. - Чудесен за любителите на пиенето на чай, материалът е естествен и не е вреден за вашето здраве. Любители, материалът е естествен и не е вреден за вашето здраве . Убеден за приемане, измийте чашите с него. Характеристики - цвят : както е показано. - Изработен от екологичен материал, подходящ за повдигане на чай, храна или други малки неща. - За използване у дома, офис, чаена къща, чай, ресторант и др. Чудесен за любителите на пиенето на чай, материалът е естествен и не е вреден за вашето здраве. Идеални за използване у дома, офис, чай, чай магазин, ресторант и т. Изработен от екологичен материал, подходящ за повдигане на чай, храна или други малки неща. - Материал : Дърво.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват