• Новинка
KISOR 14.7* Акрилни букви мъниста с дупка, мъниста за изработка на бижута, мъниста за производство на гривни, мъниста за коса, мъниста от гривни, мъниста за занаяти висул?

KISOR 14.7* Акрилни букви мъниста с дупка, мъниста за изработка на бижута, мъниста за производство на гривни, мъниста за коса, мъниста от гривни, мъниста за занаяти висулка, hправоъгълно черно

Rating 
BGN 4.32

Сума
На склад

Описания : Форма на мъниста : Акрилни мъниста с дупка. Поради техническия проблем на светлината и снимката, така че може би има малка разлика в цветовете от снимките, моля, разберете любезно . Размер : 14,7*7,4 мм с 3 мм дупка около 50бр. Широка гама от цветове, идеална за занаяти, достатъчно, за да посрещне различните ви занаятчийски или декоративни нужди. Употреба : Костилки „Направи си сам“, гривни, обеци, занаяти и други бижута. 1 x 50pcs мъниста 【Въведение на продукта】 Размерът на нашите мъниста е 14,7*7,4 мм, диаметърът на отвора е 3 мм. Спецификация : . 【Добро представяне Децата трябва да я използват под надзора на възрастни . 【Широка гама от приложение】 Перфектен за приготвяне на различни занаяти на сам , обица, каишки за телефон, аксесоари за телефони с мъниста, орнаменти, пуловерни вериги, глезен, мобилен телефон и чанти Декоративни аксесоари и други! След изработката на DIY тези мъниста ще се впишат добре във вашата детска детска стая, спалня, хол, трапезария, кафене, помещение за общежития и оформления на галерията, които могат да се прилагат и като вашата снимка на фона на фона; В допълнение, можете да направите различни аксесоари, за да участвате в някои дейности.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват