• Новинка
Juhai Paking Tanges незалепващи топлоустойчиви силиконови силиконови сили, намалявайки здрави големи аксесоари за печене на матрица

Juhai Paking Tanges незалепващи топлоустойчиви силиконови силиконови сили, намалявайки здрави големи аксесоари за печене на матрица

Rating 
BGN 2.67

Сума
На склад


Изработен от силикон, той е много издръжлив и гъвкав.
Подходяща е за печене, Печене, готвене и т.)
Бележки :
Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да бъде малко по -различен от снимките . Като Trivet Rat, Toaster Mat или Pot Bowls Holder и може да се използва и като мини калъп за кубчета, десерт, макаронен производител на изделия за печене, което прави кухненските съдове забавни . подходяща е за печене, печене, готвене и т. /> 39cm x 27cm /15.
Моля, позволете малка разлика в размерите поради различно ръчно измерване.
Пакетът включва :
1 x Мат за печене
Проектиран с топлоустойчива, тази постелка за фурна е съдомиялна машина и микровълнова безопасна и има дизайн на модели на пирамида, така че има равномерно отопляваща проводимост, която може да предотврати изтичането на маслото.Описание :
Проектиран с устойчив на топлина, тази постелка за фурна е безопасна за съдомиялна и микровълнова и има дизайн на пирамида MAT може да ви предложи е, че има висока еластичност и дизайн с високо триене, така че може да се използва като трибетна постелка, мат за тостер или държач за купички за гърне, а може да се използва и като мини кубче за кубче, пушка за десерт, макаруон Производител на печат, правейки кухненски съдове забавление.

Опции за продукта

Клиентите също го харесват