• Новинка
Стоманени пръсти на работните ботуши за мъже индустриални строителни работи ботуши леки и удобни предпазни ботуши за мъже, които не са приплъзващи работни обувки ?

Стоманени пръсти на работните ботуши за мъже индустриални строителни работи ботуши леки и удобни предпазни ботуши за мъже, които не са приплъзващи работни обувки обувки маратонки Пробиване доказателство

Rating 
BGN 1.33

Сума
На склад

Силно усещане за опаковане, висок топ дизайн, който да поддържа глезена ви Представен с вградена антиразбиваща стоманена капачка на пръста може да предотврати падането, подвижните, остри предмети от нараняване на пръстите на краката, защитавайки краката ви. Тези туристически ботуши използват най-новия ни модерен дизайн, за да осигурят най-подходящата възглавница, за да осигурят целодневна поддръжка и комфорт. Нашите ботуши за безопасност на работната работа са меки и устойчиви на огъване, удобни за носене не е негъвкаво. Лекият дизайн ви кара да се чувствате тежест върху горния крак, като гарантирате дългосрочната комфорт и дишането на работата. Дишащият интериор няма да задуши краката ви, не покрива краката ви, осигурява добра циркулация на въздуха. 【Разширена стоманена капачка на пръста и висока еластична възглавница】 : Нашите ботуши за безопасност са представени с вградени в вградена капачка за борба с самаширащата стоманена пръст, може да предотврати падането, подвижните, остри предмети от нараняване на пръстите на краката, защитавайки краката ви, докато разширената капачка на пръстите няма да се изтръгне или Смелете краката си, кара пръстите на краката да дишат. 【Анти приплъзване и трайна подметка】 : Нашите обувки за безопасност с неплъзгащи се ребра дизайн на ребрата Увеличава анти-плъзгащия се жлеб, за да се гарантира, че постепенното захващане на пътя на планината и сняг и лед, поддържа отличния хват за вас в мокро и мокро и мокро и мокро и мокро и мокро и мокро и мокро Условия на нефт. Лекият дизайн ви кара да се чувствате тежест върху горния крак, като гарантирате дългосрочната комфорт и дишането на работата. 【Устойчива на пробиване на междинна подметка】 : Неразрушимата стоманена стъпала на капачките за изграждане на ботуши с лека междинна подметка Kevlar може да предпази краката ви от пробиване от остри предмети като железни вали, нокти, стоманена лента. Характеристика : . Удобни дишащи и леки ботуши за безопасност. Така че ще се почувствате много меки и леки, когато носите тези предпазни обувки. Висока еластична възглавница. Като обувки за безопасност и комунални услуги е чудесно за работа и употреба на открито. Обувките за безопасност са важно лично защитно оборудване в ресторант, място за строителство, електроцентрала, автоматично производство, машина, покрив, склад, коване на работа или производство. Силно усещане за опаковане, висок топ дизайн, който да поддържа глезена ви. Дишащият интериор няма да задуши краката ви, не покрива краката ви, осигурява добра циркулация на въздуха. Стоманени пръсти работни ботуши за мъже композитни ноещи обувки за работа за индустриални строителство удобни работни маратонки. Перфектен за инженери, служители, дърводобива, водопроводчици, бетонни работници и шофьори за доставка .

Опции за продукта

Клиентите също го харесват