• Новинка
VNANDA Полиестерни капаци за седалка за трапезария, разтеглив трапезария тапициран стол седалка възглавница за възглавница, подвижен миещ се анти-дуст кухненски сто?

VNANDA Полиестерни капаци за седалка за трапезария, разтеглив трапезария тапициран стол седалка възглавница за възглавница, подвижен миещ се анти-дуст кухненски стол протектор закрепващи копчиви-17.72 17.72

Rating 
BGN 0.33

Сума
На склад

Пакетът включва : подходящо е да инсталирате в столове за вечеря, за да ги защитите и украсите. Цветове : черно, бяло, червено, кафяво, сиво, наситено сиво. Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване . Материал : полиестер. Дължината и ширината на този капак на стола са 45см . Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на артикула може да е малко по -различен от снимките. Използването на този капак за миещи се стол може да предпази стола ви от масло, петна и прах и лесен за почистване . Изработен от полиестер, този покрив на стола е мек и устойчив на сълза . Размер : 45cm x 45cm/17. Име на артикула : Покритие на стола. разтеглив и дишащ, този капак на стола е лесно да се инсталирате и удобно, за да се настаните. Характеристики : Мек, еластичен, универсален. 2 х капак на стола (други не са включени) Използването на този капак за миене на стол може да предпази стола ви от масло, петна и прах и лесен за почистване .

Опции за продукта

Клиентите също го харесват